Luvata Pori | Luvata

Jump to content


Luvata Pori

Luvata Pori sijaitsee Kupariteollisuuspuiston alueella Porin Metallikylässä.

Kupariteollisuuspuisto on 100 hehtaarin kokoinen teollisuuspuisto Kokemäenjoen varrella Porissa. Kupariteollisuuspuistossa toimii useita kansainvälisiä yrityksiä sekä niiden yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita, jotka tarjoavat alansa huippuosaamista. Henkilöstöä alueella on yhteensä noin 1 400. Luvata Pori työllistää noin 370 oma alansa osaajaa.

Luvatan tuotteisiin kuuluvat hitsauselektrodit sekä hitsauslangat autoteollisuudelle, suprajohtavat langat ja kaapelit, joita käytetään mm. magneettikuvauslaitteissa, virrankeräysnauhat aurinkovoimateollisuudelle; seoslangat elektroniikkateollisuudelle sekä happivapaat kuparituotteet, kuten virtakiskot ja profiilit energian tuotantoon ja jakeluun. 

 

Luvata Porin historia: 

1939 - Tehtaan rakennustyöt alkavat

1940 - Tehdas (Outokumpu Oy) aloittaa toimintansa

1960 - Tehtaan nimi muuttui Outokumpu Oy:n Porin tehtaiksi

1989 - Outokumpu yhtiöitti kuparituoteteollisuuden ja Porin tehtaista tuli Poricopper Oy

2005 - Outokumpu myi kupariliiketoiminnan Nordic Capitalille

2006 - Nimi vaihtui Luvataksi

2011 - Valssaamoliiketoiminto myydään saksalaiselle Aurubis AG:lle

2017 - Mitsubishi Materials Corporation ostaa Luvatan Erikoistuoteliiketoiminnon

Vakuutukset

 • Lakisääteisten vakuutusten lisäksi vakuutukset Luvatan järjestämissä liikuntatapahtumissa

 • If Terveysplus leikkausturva 

Liikunta ja vapaa-aika 

 • Luvatan oma kuntosali ja kuntopiirit 

 • Taukojumpat 

 • Uimahallit (kertamaksu ja vuosikortti) 

 • Kuntosalijäsenyydet Puls Wellnes Centerissä ja/tai Porihallissa 

 • Jääkiekkovuorot Luvian jäähallilla 

 • Sulkapallovuorot Tennishallilla 

 • Pesäpallovuoro ulkokentällä 

 • Henkilöstökerhot 

 • Lajikokeilut 

Henkilökuntahintainen lounas alueen henkilöstöravintoloissa

Tyky-päivät ym. henkilöstölle järjestettävät tapahtumat ja tilaisuudet

Tulospalkkio 

Koulutusmahdollisuudet

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivustolla ja muissa sähköisissä rekrytointikanavissa. 

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei tällä hetkellä ole avoinna, voit jättää alla olevan linkin kautta avoimen työhakemuksen. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työhön liittyvistä toiveistasi. Muistathan myös käydä päivittämässä hakemustasi, jos tietosi muuttuvat. Otamme hakemuksesi huomioon, mikäli kiinnostukseesi ja osaamiseesi sopivia tehtäviä avautuu. 

 

                 > Katso avoimet työpaikkamme

 

Kysymyksiä rekrytointiin liittyen voi lähettää osoitteeseen: recruitment.pori@luvata.com. Huom! Emme valitettavasti voi ottaa työhakemuksia vastaan sähköpostitse.

Kati Männistö
Luvata - Head of Group Financial Control

 

"Olen ollut töissä vuodesta 2016 lähtien Kupariteollisuuspuiston alueella. Ensikosketuksen Kupariteollisuuspuiston alueeseen sain ollessani taloushallinnon kesätöissä silloisessa Outokumpu Poricopperissa vuosina 1997-1999.

Opinnot Tampereen yliopistossa sain päätökseen vuonna 1999, jolloin valmistuin kauppatieteiden maisteriksi. Tämän jälkeen suuntasin töiden perässä pääkaupunkiseudulle, missä vierähtikin kaikkiaan 15 vuotta. Valtaosan tästä ajasta työskentelin kahden suuren teollisuusyrityksen palveluksessa. Outokumpu konsernissa työskentelin konsernilaskennan ja raportoinnin tehtävissä ja myöhemmin Business Controllerina Kemiran eräässä liiketoimintasegmentissä keskittyen taloussuunnitteluun ja -seurantaan.

Perheemme muutti takaisin Poriin vuonna 2012, jolloin siirryin hetkeksi sote-sektorille Controller - tehtäviin.Kupariteollisuuspuiston alueelle sain mahdollisuuden palata jälleen vuonna 2017, jolloin aloitin työt Luvata Special Products konsernissa. Työskentelen taloushallinnossa vastaten konsernin laskennasta ja raportoinnista. Toimin myös Porin kirjanpitotiimin esimiehenä.

Parasta nykyisessä työpaikassani ovat monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, mahtavat työkaverit sekä kansainvälinen toimintaympäristö."

 

 

 

 

Luvata headquarters

Pori, Finland is the head office for Luvata.Copyright © 2018 Luvata. All rights reserved.